Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A 8000 négyzetméter alapterületű oktatóközpontot 2018. október 26-án avatta fel dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Christian Wolff, a Mercedes Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója és Lena Doll, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. HR-igazgatója. 

Az idei év első nyolc hónapjában 6,3 százalékkal nőtt a magyarországi járműgyártás termelése; ehhez a teljesítményhez elengedhetetlen a korszerű tudással rendelkező szakemberek munkája, ezért "a legfontosabb feladatunk, hogy minél több tehetséges fiatalt tereljünk a szakképzés irányába" - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter pénteken a Mercedes Benz Academy átadásán Kecskeméten. Az sem véletlen, hogy az oktatóközpont a gyár óvodája mellett épült fel: szimbolikus jelentőségűnek tartják, hogy a gyerekek itt folytathatják tanulmányaikat és később el is helyezkedhetnek.

Átadták a Mercedes-Benz Academy-t

A Mercedes-Benz Academy Kecskemét 8 ezer négyzetméteres területéből 6 ezer négyzetmétert egy modern felszerelésekkel berendezett oktatócsarnok foglal el. Emellett irodák, oktatótermek és 120 fő befogadására alkalmas multifunkcionális tér is várja a hallgatókat és diákokat. Az oktatási központ szakközépiskolás diákoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak, jelenlegi és leendő Mercedes-Benz dolgozóknak biztosít helyet a gyakorlatorientált képzésre. A több mint 3 milliárd forintos beruházást a magyar állam 622 millió forinttal támogatta. A kecskeméti Mercedes-Benz gyár jelenleg mintegy 4 ezer munkatársat foglalkoztat, tavaly több mint 190 ezer Mercedes-Benz kompakt autót állítottak elő. A Mercedes-Benz Cars 2018-ban megkezdte a már meglévő mellett egy új autógyár építését is Kecskeméten. A beruházás egymilliárd euróból, mintegy 320 milliárd forintból valósul meg, több mint 2500 új munkahelyet teremtve. Az új gyárban a termelés a tervek szerint 2020-ban indul el.

A Mercedes-Benz már most is kínál állásokat, ezeket itt lehet megnézni.

Az autóiparban is számos munka vár ránk.

A gyártás, termelés területén pedig aktuálisan több mint 1200 szakemberre van szükség.

A jól fizető munkákat itt találjuk, vagy kereshetünk személyes beállításaink szerint is.

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Legyünk naprakészek, figyeljünk a legfrissebb állásokra, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítéstFrissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Profession.hu / MTI

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala