Elindult a női közéleti vezetőképző program

2018. október 08. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Az elmúlt években jelentősen nőtt a nők munkaerőpiaci jelenléte, most pedig elindult az első női közéleti vezetőképző program. Nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

Az elmúlt időszakban jelentősen nőtt a nők munkaerőpiaci jelenléte, a közéleti jelenlétüket tekintve viszont Magyarország "még nincs a lista élén" – mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

A Mathias Corvinus Collegiumban (MCC) indult az első női közéleti vezetőképző program. Az MCC a 18 és 36 év közötti, a közéleti szerepvállalás iránt érdeklődő nőknek indította el új képzését.  Nemcsak női előadók lesznek, s nem is csak női témák, hanem számos közéleti témát megvitatnak majd a képzés során. A cél, hogy minél több lehetőséget adjanak a nőknek, a vezetőképzőn  egymásra találhatnak azok a nők, akik érdeklődnek a közéleti kérdések iránt.

A képzésre nagy volt a túljelentkezés, ezért részletes, minőségi választási folyamatban került ki a jelentkezők közül az a 17 nő, aki részt vehet a programon.

Munkahelyet váltanánk, új állást keresünk? Érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- főiskola végzettséggel az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu