Új csomagolócentrum Szarvason

2018. október 05. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Átadták a Gallicoop Zrt. új csomagolócentrumát Szarvason, a létesítményben 55 szakember dolgozik. Nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

A Gallicoop Zrt. mintegy 1,69 milliárd forintból építette meg új csomagolócentrumát a Békés megyei településen. A fejlesztés 50 százalékban állami támogatással valósult meg.

Az új, 2200 négyzetméteres csarnokba a legmodernebb csomagoló- és hűtőberendezések kerültek. A csomagolócentrumban három műszakban gyártanak pulykahúsból készült szeletelt termékeket, a létesítményben jelenleg már 55 szakember dolgozik. A cég 1000 embert foglalkoztat, a társüzemekkel együtt 1200-at.

A Gallicoop termékeinek 40 százalékát exportálja, az elmúlt 29 évben összesen 46 országba. Nemrég kezdte meg a vállalat a szállítást a szlovákiai, romániai, horvátországi, szlovéniai üzletekbe.

Fontos a hazai élelmiszeripar főszereplőinek támogatása, piaci lehetőségeinek erősítése. Az idei évben több mint 12 százalékkal nőtt a húsfeldolgozás, tartósítás és húskészítmények gyártása Magyarországon.

Folyamatosan érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu