Több a lehetőség a versenyszférában Nógrád megyében

2018. szeptember 07. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Egyre több az álláslehetőség a versenyszférában Nógrád megyében. Nézzük meg a részleteket!

Önnek ajánlott állások

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának vezetője a munkaügyi hivatalhoz beérkező bejelentések alapján közölte, hogy idén január és június között 9529 állást kínáltak Nógrád megyében. Ez 20 százalékos csökkenést jelent az előző év azonos időszakához képest. Az adatokhoz hozzá tartozik, hogy a közfoglalkoztatás 31 százalékkal esett vissza a megyében, az elsődleges munkaerőpiacon kínált állások száma viszont 13 százalékkal nőtt, így elérte szám szerint a 2880-at.

A Központi Statisztikai Hivatal adatait szerint Nógrád megyében 66,2 százalékos volt a foglalkoztatási ráta az első negyedévben a 15-64 éves népességen belül, ehhez 7,5 százalékos munkanélküliségi ráta társult. Így a foglalkoztatás szintje alapján országos viszonylatban 8 megyét megelőzve Nógrád a középmezőnybe került.

Milyen lehetőségek várnak ránk Nógrádban?

- Nézzünk körül a Nógrád megyei állások között, ide kattintva látjuk a legfrissebb álláshirdetéseket.

- Számos nyitott pozíció vár az érdeklődőkre az értékesítés, kereskedelem területén.

- Munkaerőre van szükség az építőiparban, illetve a gyártás, termelés területén is.

- Folyamatosan keresik a jó szakmunkásokat, és mérnökre is szükség van Nógrád megyében.

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákbólis meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra itt, iPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu