Technológiai korszerűsítésre pályázhatnak a vállalkozások

2018. szeptember 04. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Új program keretében technológiai korszerűsítésre pályázhatnak a kkv-k. Nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében közel 60 milliárd forintos keretösszeggel megjelent a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram". A vállalkozások szeptember 10-től igényelhetik a programban elérhető hitelt.

A program célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése. Mit jelent ez és kiket támogatnak? A cél az, hogy a vállalkozások olyan finanszírozási segítséget kapjanak, ami lehetőséget teremt számukra korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztésre. A támogatott beruházásoknak olyan fejlesztést kell eredményezniük, amik javítják a vállalkozások technológiai felkészültségét, pénzügyi szempontból pedig életképesek és jövedelemtermelőek.

Számos vállalkozás számára nyújthat segítséget egyszerű, gyors átfutású, kis összegű fejlesztési elképzeléseik megvalósításához a hitelprogram. Az elnyerhető kölcsön összege 1-50 millió forint, amely tárgyi eszközök és immateriális javak beszerzésére használható fel. Bővebben a www.palyazat.gov.hu oldalon informálódhatnak az érdeklődők.

A pályázati lehetőségek mellett az álláshirdetéseket is érdemes folyamatosan figyelnünk személyes fejlődésünk érdekében:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu