Területfejlesztési díjat kapott a Bosch

2018. július 06. Forrás: iparicegek.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Telekessy István területfejlesztési díjat kapott a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. a területfejlesztés és a vidékfejlesztés terén kiemelkedő, innovatív teljesítménye miatt.

Önnek ajánlott állások

A Bosch hatvani gyárában a jövőt formálják, de a jelenre is figyelnek a munkavállalókról gondoskodva. A gyár a Bosch csoport legnagyobb gépjármű-elektronika gyára, ami 20 éve működik és mára a régió legnagyobb munkaadójává nőtte ki magát.

A gyárnak több mint 4800 munkavállalója van, akikre kiemelt figyelmet fordítanak. Ezen kívül a Bosch fő fókuszában szerepelnek a munkavállalók családjai és a helyi intézmények támogatása is. A Bosch csoport az oktatásról is gondoskodott: a 2 éve alapított hatvani közösségi főiskola sikeresen működik, ebben a tanévben is 45 munkavállaló csatlakozott az oktatási rendszerhez.

„Nagy megtiszteltetés ez a díj számunkra. A hatvani Bosch gyár indulása óta meghatározó szereplője a város életének, munkaadóként és felelős nagyvállalatként egyaránt.” – mondta el a díj átvételekor Horváth Attila műszaki ügyvezető igazgató.

A cég 2018-ban ünnepli első magyarországi kirendeltsége megnyitásának 100 éves évfordulóját. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős, hazánkban kilenc leányvállalattal rendelkező vállalatcsoport lett.

A Bosch világszerte 64.500 munkatársat foglalkoztat a kutatás és fejlesztés területén 125 telephelyen.

Érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Bosch álláshirdetéseit itt találjuk,

- a hatvani munkalehetőségeket itt tudjuk megnézni,

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu