Új lehetőségek szoftverfejlesztőknek

2018. július 04. Forrás: MTI/Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Bővíti budapesti irodáját a magyar alapítású informatikai cégből globális nagyvállalattá erősödött LogMeIn.
 

Önnek ajánlott állások

Átlagosan évi 40 új munkatárs felvételét tervezi a főként szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég, amely bővítési terv a következő néhány évre vonatkozik. A most 400 fős budapesti iroda elsősorban a magyar szakemberek tudására épül, de a vállalat más országokból is szeretne új munkavállalókat toborozni, ahogy már az elmúlt években is érkeztek többek között Mexikóból, Indiából, Oroszországból, Portugáliából is mérnökök a magyar fővárosba – írták közleményükben.

Új lehetőségek szoftverfejlesztőknek - munka, informatika, szoftverfejlesztés

Hangsúlyozták, hogy az értékesítési és marketingtevékenység súlypontja a cég növekedésével mára Amerikába tolódott át, de továbbra is a budapesti a legfontosabb fejlesztőközpontjuk. A vállalat szakembereitől technológiai kreativitást és új gondolkodásmódot igényel a személyes digitális tér bővülése és az online eszközök térnyerése - tették hozzá. Az eltérő gondolkodásmódok jelentőségét emelte ki a magyar fejlesztőközpont vezetője is. Láng András szerint a gyorsan fejlődő ágazat nem nélkülözheti a máshonnan érkező tapasztalatokat, hiszen a magyar szakemberek rendszerint ugyanazokon az egyetemeken hasonló tantervek alapján végeztek.

A bostoni központú, Magyarországon alapított LogMeIn mára 4 kontinensen 28 irodát működtet és 3500 embert foglalkoztat. Az utóbbi három év piaci felvásárlásaival a világ 10 legmagasabban jegyzett SaaS (software-as-a-service - szolgáltatott vagy lekérhető szoftver) vállalata közé jutott, 2017-es pénzügyi évének árbevétele megközelítette az 1 milliárd dollárt. Az idei első negyedévben az amerikai szabvány szerinti (GAAP) nettó eredménye megközelítette a 30 millió dollárt az egy évvel korábbi 18,56 millió dollárt követően. Bill Wagner, a LogMeIn elnök-vezérigazgatója szerint a cég várakozáson felül teljesítette az év első három hónapját, ami hosszú távú stratégiára nézve is kedvező.

Lássuk, az IT területén hova várják jelenleg a legtöbb szakembert:

Programozó, fejlesztő: 410 álláslehetőség

Rendszerüzemeltető, karbantartó: 203 álláslehetőség

IT support, helpdesk: 171 álláslehetőség

Projektmenedzsment: 144 álláslehetőség

IT tanácsadó, elemző, auditor: 122 álláslehetőség

Hálózati és rendszermérnök: 110 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és pályázzunk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben pedig leendő munkaadónkról tájékozódnánk, kattintsunk ide a hiteles információkért!

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: munka, munkahelyteremtés, informatika, szoftverfejlesztés, Budapest

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu