Keresik az ország legjobb női targonca vezetőjét!

2018. május 09. Forrás: iparicégek.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Először díjazhatnak Magyarországon női targoncavezetőket, ha képesek legyőzni férfi versenytársaikat. Lássuk a részleteket!

Önnek ajánlott állások

Idén május 17-én derül majd ki, ki a legjobb. A Linde targoncakupa versenyen ezúttal női nevezőket is várnak, akiknek pontosan ugyanazokkal a nehéz technikai feladatokkal kell megbirkózniuk, mint az erősebbik nemnek. A tét nem kevesebb, minthogy, ki nyeri az év targoncavezetője díjat, és ki jut tovább a németországi Nemzetközi Targonca Kupára.

Európa legnépszerűbb targoncagyártójának magyarországi leányvállalata, a Linde Kft. 10. alkalommal rendezi meg rangos Targoncaversenyét, az Ipar Napjai Kiállítás keretén belül, a Hungexpo-n. A május 17-i megmérettetésre már több mint 100 jelentkező regisztrált, köztük női versenyző is. A szervezők idén kifejezetten szeretnék, hogy mind több hölgy nevezzen be és bizonyítson, igenis van helye a szakmában.

Keresik az ország legjobb női targonca vezetőjét! - álláskeresés, munka, szakma

Fontos tudni, hogy a verseny rendezői nem indítanak külön kategóriát a gyengébbik nemnek, rájuk is azok a feladatok várnak, mint a férfiakra, melyekben a finom dinamikájú mozdulatoknak és a precizitásnak van a legnagyobb szerepe. További információ a targonca kupa weboldalán.

Targoncavezetőként jelenleg több mint 500 nyitott állást találhatunk.

Raktárosként 600-nál is több munkalehetőség vár ránk.

Ha a logisztika, szállítmányozás egyéb területei érdekelnek bennünket, ide érdemes kattintanunk az aktuális munkákért.

Jól fizető állásokat pedig itt hirdetnek.

Amennyiben más szempontok szerint keresnénk, használjuk személyre szabott beállításainkat.

Válogassunk a fenti lehetőségek között, figyeljük a legfrissebb állásokra is, és jelentkezzünk minél több helyre. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát. Leendő munkaáltatónkról itt, a szakmánkban jellemző bérekről pedig itt tájékozódhatunk.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék:álláskeresés, munka, karrier, szakma, fizetés

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu