Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Zalaegerszegre települt üzemével a Bíbor-Fa Bt. Az Európa-szerte műemlék épületek nyílászáróit, emellett bútorokat és belsőépítészeti elemeket gyártó cég zalaszentgrótról teleült át a megyeszékhelyre.

A magyar tulajdonú céget 1994-ben alapították, profiljuk többször is változott. 2008 óta német állami közbeszerzéseken keresztül érkezik sok megbízás a magyar céghez: egyetemek, kollégiumok, középületek belsőépítészeti termékeit, bútorait készítik el. Továbbá brit, francia, holland és orosz kastélyok, műemlékek nyílászáróival foglalkoztak az elmúlt évtizedben.

A zalaegerszegi üzemben jelenleg 40 embert foglalkoztatnak, és további, legalább 10 dolgozóval tervezik bővíteni a munkavállalók létszámát.

Ha a környéken szeretnénk elhelyezkedni, nézzük meg a Zalaegerszegen meghirdetett állásokat ide kattintva, a Zala megyei álláshirdetéseket pedig böngésszük át itt.

Új üzem nyílt Zalaegerszegen

Találjuk meg új állásunkat!

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Foglalkozzunk az önéletrajzunkkal!

Egy átgondolt, struktúrált önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt. Ehhez használhatjuk a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét is!

Álláskeresésünk során folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala