Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Kontaset Vázszerkezet Gyártó és Szolgáltató Kft. és a kínai T&S Communications Co. Ltd. együttműködésével valósul meg az optikai kábel és csatlakozó üzem. Az alapkövet már letették a cserkeszőlői ipari parkban, az összesen 1,2 milliárd forint értékű zöldmezős beruházás részben európai uniós forrásból valósul meg.

A projekt mintegy 200-250 új munkahelyet teremt, és hozzájárul majd a Cserkeszőlőn és környékén élők életkörülményeinek javulásához. A beruházás első üteme 2019-ig tart, majd a második 2020-tól 2021-ig, a befejező fázis pedig 2022-ben ér véget.

Fórizs Zoltán, a Kontaset Kft. cégvezetője fontosnak tartja a fogyasztói igények kiszolgálását, és elképzelhetőnek tartja, hogy egy évtized múlva a 6G válik alapszintű adatátviteli sebességi elvárássá, az internetre pedig még több okos eszközzel akarnak majd kapcsolódni. Éppen ezért fontos az optikai szál, amely a jövőt kiszolgáló technológia.

A cserkeszőlői fejlesztés 250 új munkahelyet teremt

Érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n több ezer álláshirdetésvár ránk,

- Budapesten jelenleg több mint 6000 pozíciórakeresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggelközel 1000 lehetőség vár ránk,

- szakiskolai képzettséggel3900 hirdetésből válogathatunk,

- érettségivela zsebünkben közel 7000 álláslehetőséget nézhetünk át,

- főiskola végzettséggelpedig 8000 állásra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítőjesegítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala