Új oktatási centrum Miskolcon

2018. március 09. Forrás: mti.hu

Hasznos: - + Nyomtat

A Miskolci Egyetemen új pénzügyi oktatási centrumot adtak át, nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

Pénzügyi oktatási centrumot adtak át Miskolcon. Az új oktatási intézmény célja, hogy elősegítse az alapvető pénzügyi ismeretek terjesztését a régióban. A modern kiállító- és előadóterem pedig élményszerűvé teszi a fiatalok számára a pénzügyi ismeretek tanulását.

A miskolci felsőoktatási intézmény a pénzügyi kultúrafejlesztésben élen jár. Az egyetem gazdaságtudományi kara évek óta az egyik leghangsúlyosabb kutatási területként kezeli ezt a témát, tavaly pedig bevezették a pénzügyi kultúra tantárgyat is.

Az új központ a lakossági pénzügyi tudatosság és az üzleti kultúra fejlesztését tűzte ki céljaként. Az új kutatási eredmények, az innovatív technológiák, a modern fizetési rendszerek folyamatos megismerése és azok továbbítása a célja az intézmény dolgozóinak.

Az általános oktatás során a pénzügyi alapismeretek elsajátítása elengedhetetlen a boldoguláshoz, akármilyen pályát is választ magának majd egy diák.

Új oktatási centrum Miskolcon

Már a tanulmányok során érdemes hangsúlyt fektetni a szakmai tapasztalatok megszerzésére, és gyakornoki pozícióban elhelyezkedni. A legfrissebb szakmai gyakornoki pozíciókat itt tudjuk átnézni!

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó gyakornoki, részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu