Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A csokoládégyártás egyre komolyabb szereplője az élelmiszeriparnak: 2016-ban és tavaly 18.000 tonna csokoládé készült Magyarországon, ennek közel harmada külföldi piacokon talált gazdára.

A csokoládégyártás a minőség irányába mozdult el, egyre több a magas kakaótartalmú és a kézműves csoki.

A csokoládégyártás és -készítés fejlődésére a felsőoktatás és a szakképzés is reagált, a gödöllői Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán már folyik ehhez illeszkedő oktatás, és több helyen szakképzésben is részt vehetnek az érdeklődők.

A mezőgazdaság az elmúlt nyolc évben jelentős eredményeket ért, 70.000 új munkahely jött létre, amelyből 22.000 az élelmiszeriparban realizálódott.

Nézzük meg az élelmiszeripar területén kínálkozó álláslehetőségeket:

az élelmiszermérnök álláslehetőségeket itt találjuk,

az élelmiszer-feldolgozói állásokért kattintsunk ide,

az élelmiszeripari szakértői, technológus állásokat itt tudjuk átnézni,

ha élelmiszeripari betanított munkásként szeretnénk elhelyezkedni, ezeket a hirdetéseket nézzük át.

Jelentős a hazai csokoládégyártás

Már a tanulmányok során érdemes hangsúlyt fektetni a szakmai tapasztalatok megszerzésére, és gyakornoki pozícióban elhelyezkedni. A legfrissebb szakmai gyakornoki pozíciókat itt tudjuk átnézni!

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó gyakornoki, részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője segítségünkre lesz ebben.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala