Jelentős a hazai csokoládégyártás
Egyre jelentősebb szerepe van a csokoládégyártásnak az élelmiszeriparban, nézzük a részleteket!
Önnek ajánljuk!
A csokoládégyártás egyre komolyabb szereplője az élelmiszeriparnak: 2016-ban és tavaly 18.000 tonna csokoládé készült Magyarországon, ennek közel harmada külföldi piacokon talált gazdára.
A csokoládégyártás a minőség irányába mozdult el, egyre több a magas kakaótartalmú és a kézműves csoki.
A csokoládégyártás és -készítés fejlődésére a felsőoktatás és a szakképzés is reagált, a gödöllői Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán már folyik ehhez illeszkedő oktatás, és több helyen szakképzésben is részt vehetnek az érdeklődők.
A mezőgazdaság az elmúlt nyolc évben jelentős eredményeket ért, 70.000 új munkahely jött létre, amelyből 22.000 az élelmiszeriparban realizálódott.
Nézzük meg az élelmiszeripar területén kínálkozó álláslehetőségeket:
az élelmiszermérnök álláslehetőségeket itt találjuk,
az élelmiszer-feldolgozói állásokért kattintsunk ide,
az élelmiszeripari szakértői, technológus állásokat itt tudjuk átnézni,
ha élelmiszeripari betanított munkásként szeretnénk elhelyezkedni, ezeket a hirdetéseket nézzük át.
Már a tanulmányok során érdemes hangsúlyt fektetni a szakmai tapasztalatok megszerzésére, és gyakornoki pozícióban elhelyezkedni. A legfrissebb szakmai gyakornoki pozíciókat itt tudjuk átnézni!
Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó gyakornoki, részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője segítségünkre lesz ebben.
Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra itt, iPhone-ra itt.
Készítette: Profession.hu