Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

2017-ben a magyarországi utazási irodák átlagosan több mint 5 százalékkal növelték forgalmukat, egyharmaduk pedig 10 százalék feletti bővülést ért el. A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA) elmondása szerint kedvező évre számítanak idén is!

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) a 2017-es adatok alapján azt mondja, hogy a beutaztatás és a kiutaztatás területén is az utazási kedv és a turisták számának növekedésére számítanak 2018-ban. A MUISZ 200 tagirodája évente 170-180 milliárd forintos forgalmat bonyolít, tavaly pedig átlagosan 5 százalékos forgalomnövekedés volt a jellemző.

A szakma szerint Budapest erősségei a turizmus területén az elmúlt 10 évben megvalósult számos felújítás, a turisták fogadásának több évtizedes hagyománya, és a biztonság. Jó szakemberekre a turizmus és a vendéglátás területén pedig országszerte mindig van igény!

Fellendülőben a turizmus

Nézzünk körül a vendéglátás, idegenforgalom területén és találjuk meg új állásunkat!

- Az utazásszervezéshez kapcsolódó állásokat itt találjuk,

- az éttermi vendéglátás területén itt nézzünk szét,

- a rendezvényszervezői lehetőségeket böngésszük át itt,

- a szállodákban kínálkozó lehetőségekért pedig itt kattintsunk!

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy a vágyott pozícióban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük segítséget nyíjtanak számunkra ebben. Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala