Képzési központ a Szent Margit Kórházban

2018. február 12. Forrás: mti.hu

Hasznos: - + Nyomtat

A kórház egyedülálló módon hét képzést indított el a szakképzett dolgozók utánpótlására.

Önnek ajánlott állások

A Szent Margit Kórház az első olyan egészségügyi intézmény, amely egyetemi háttér nélkül működtet elméleti és gyakorlati képzést egyaránt nyújtó Képzési Központot, ahol OKJ-s egészségügyi végzettséget szerezhetnek a tanfolyamokat elvégzők. A kórház hét képzést indított el és engedélyeztetett, az első három kurzusra eddig harmincan jelentkeztek.

A szakképzési törvény tavalyi módosítása lehetővé teszi már a kórházak számára is, hogy tanulószerződéseket köthessenek, így pedig jobban bekapcsolódhassanak az iskolai rendszerű szakképzésbe.

A Szent Margit Kórház egyedülálló kezdeményezése megfelel a szakképzés modern irányainak, hiszen a kórházban dolgozók végzettségi szintje emelkedik általa, illetve biztosítható a szakképzett dolgozók utánpótlása is.

Az elmúlt időszakban a Szent Margit Kórház a radiológiai eszközöket fejlesztette, az energetikai rendszert korszerűsítette és a gasztroenterológiai osztályát újította fel. Az Egészséges Budapest Program keretében a közeljövőben mintegy 1,8 milliárd forintos beruházás során további modernizálásra, eszközbeszerzésre és korszerűsítésre nyílik lehetősége a kórháznak.

A szakképzett munkaerő biztosítása országosan kiemelt feladat az egészségügy területén is. Nézzük meg a területen kínálkozó lehetőségeket:

- 185 szakembert keresnek az országban,

- 109 álláslehetőség van Budapesten,

- angol nyelvismerettel 87 pozícióra pályázhatunk,

- főiskola végzettséggel 71 álláslehetőség között nézhetünk szét.

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre és figyeljünk a legfrissebb állásokra is. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítéstFrissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

 

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu