Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az élelmiszerfejlesztésben élen járó cég kétmilliárd forintos beruházással kutatási és fejlesztési központot hoz létre a Baranyai megyei nagyvárosban, nyolcvannyolc új munkahelyet teremtve. A kormány a beruházáshoz 772,9 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít. 

Niels Degn, a Foss kutatási és fejlesztési alelnöke elmondta, hogy a vállalat a megfelelő szakmai kompetenciák megléte mellett a kormány és a pécsi egyetem pozitív hozzáállása miatt választotta Magyarországot. A vállalat családi tulajdonban van, hosszú távra terveznek - fűzte hozzá. A beruházásról Páva Zsolt polgármester közölte: a baranyai megyeszékhely mindenben megfelel a cég elvárásainak, mivel képzett munkaerőt és megfelelő infrastrukturális feltételeket is biztosít. Pécs a tudásra kívánja építeni a következő időszak gazdasági és ipari beruházásait - hangoztatta.   

Munkahelyteremtés az élelmiszeriparban

A Foss 1956-ban alakult Dániában; a vállalat a fejlesztési és gyártási tevékenységét a skandináv ország mellett Kínában és Magyarországon végzi. A világkereskedelemben forgalmazott gabona 80 százalékát, az összes tej 85 százalékát a cég által kidolgozott módszerrel tesztelik. A cég két évvel ezelőtt felvásárolta a Soft Flow nevű Pécsen működő biotechnológiai társaságot, a hétfőn bejelentett befektetést ezen keresztül hajtja végre.    

René Fuhlendorff, a Soft Flow ügyvezető igazgatója Pécsen beszámolt arról, hogy az új egységben a többi között kémiai és molekuláris sejtbiológiai laboratóriumot létesítenek, az épület 2019 végére készülhet el. Bódis József, a PTE rektora a beruházás jelentőségét érzékeltetve arról beszélt, hogy a dán vállalat "a modern élet egyik fő területén dolgozik", majd a biotechnológiát a jövőt meghatározó ágazatnak nevezte. A fejlesztés új lehetőséget jelent a PTE kutatóinak, tanulóinak és doktori hallgatóinak is - vélekedett.

Ha Baranya megyében keresünk állást, nézzünk szét itt a lehetőségek között.

A pécsi munkákért ide kattintsunk.

Az élelmiszeriparban jelenleg ide várják a szakembereket.

Amennyiben más területen vágyunk jól fizető állásra, ezekre a nyitott pozíciókra pályázhatunk.

Ha pedig más szempontok szerint keresnénk, használjuk személyre szabott beálltásainkat.

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre és figyeljük a legfrissebb állásokra is. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, munkahely, élelmiszeripar, Pécs