100 új munkahely Pécsen

2018. február 05. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

100 új alkalmazottal növelte mindössze fél év alatt munkatársai létszámát a pécsi Hauni Hungária Kft. A cég további bővítést tervez!

Önnek ajánlott állások

A Hauni Hungária Gépgyártó Kft. tervei szerint 2018 év végéig legalább 100 új embert vesz még fel, pedig már 2017 szeptemberétől 100 alkalmazottal bővítette munkatársai létszámát.

A dohányipari gépgyártással foglalkozó társaság jelenleg már 1250 embert foglalkoztat. A foglalkoztatottak száma 2017-ben több mint 20 százalékkal emelkedett a hamburgi székhelyű Hauni Maschinenbau GmbH magyarországi leányvállalatánál. Emellett a munkatársak bére átlagosan a tavalyi 10 százalékos emelés után idén újabb 11 százalékkal nő.

A Hauni több mint 20 országban van jelen, a Hauni Hungária Baranya harmadik legnagyobb árbevétellel rendelkező cége. A világpiacon megnövekedett vásárlói igényeket az anyavállalat a pécsi gyáregységében csúcsminőségű technológiákat alkalmazó berendezésekkel és a magyar munkavállalók szakértelmének segítségével tudja kielégíteni.

A cég további bővítést tervez 2018-ban: a cél év végéig 100 új munkatárs, elsősorban fémipari és villamosipari tapasztalatokkal rendelkező szakember felvétele.

Érdemes megnézni a cég által jelenleg kínált lehetőségeket.

A pécsi állásajánlatokat is böngésszük át, és nézzük meg a Baranya megyében meghirdetett pozíciókat.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu