Fejlesztik az iparterületet Törökszentmiklóson

2018. január 12. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Jelentős fejlesztés lesz Törökszentmiklós déli iparterületén, nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

Közel 800 millió forintból fejlesztik Törökszentmiklós déli iparterületét a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) támogatásával. A kivitelezés az év közepén indul és 2020 májusáig tart majd.

A fejlesztést indokolja, hogy több raktározási és logisztikai feladatot ellátó vállalat jelezte már betelepülési szándékát az iparterületre. A foglalkoztatás-ösztönző gazdaságfejlesztést támogatja a projekt, emellett pedig segíti a magasabb képzettséggel rendelkezők számára vonzó munkahelyek létrehozását is.

1580 négyzetméteres új raktárépület épül a 11 hektáros területen, a meglévő épületeket pedig korszerűsítik a projekt részeként.

A déli iparterületen több cég is bérel épületeket, a vállalatok összesen átlagosan 100 embert foglalkoztatnak. Az új raktárépülettel és bérlőkkel jelentősen több munkaerőre lesz szükség majd a törökszentmiklósi iparterületen.

Érdemes megnéznünk a Jász-Nagykun-Szolnok megyében meghirdetett állásokat.

Keressünk a raktározás, logisztika területén is állást.

Az építőiparban is számos lehetőség kínálkozik.

Álláskeresésünk során a fizikai és segédmunkákat is böngésszük át.

Mindig frissítsük önéletrajzunkat, használjuk a Profession.hu önéletrajz-készítője kínálta sablonat. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Keressünk személyre szabott beállításaink szerint is, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu