Kapacitásbővítés és új munkahelyek Tiszavasváriban

2018. január 08. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Kapacitásbővítő beruházást hajt végre a Jármű Zrt. Tiszavasváriban, 20 új munkahelyet teremt ezzel a cég!

Önnek ajánlott állások

A közel 400 millió forintos kapacitásbővítéssel eloxáló üzemcsarnokot épít Tiszavasváriban található telephelyén a Jármű Zrt. A projekt vissza nem térítendő európai uniós támogatással valósul meg, a támogatás összege 198,92 millió forint.

Az 1916-ban alapított Jármű Zrt. vasúti személykocsi- és autóbusz-szerelvények alkatrészgyártásával foglalkozik. A vállalat termékei a Railjet és az Inter City Express járműveken is megtalálhatók. 

Az új üzemcsarnok 1300 négyzetméter hasznos területet jelent a cég számára, a Jármű Zrt. automatizált eloxáló gyártósort épít ki a fejlesztés során. „Az eloxálás egy összetett elektromos és kémiai eljárás, amelyben az alumínium alapanyagon védőbevonatot hoznak létre, amely megvédi az alumínium felületét a további korróziótól, valamint javítja, keményebbé teszi a felületet. Az automata vezérlés biztosítja az alumínium profilok termelési program szerinti mozgatását, ellenőrzi a rendszer fizikai és kémiai paramétereit, biztosítja a gyártási optimumot” – magyarázta el a társaság szóvivője. 

A projekt eredményeként 20 új munkahelyet hoz létre a vállalat és a beruházásnak köszönhetően 151 álláshelyet tud megőrizni.

Érdemes megnéznünk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kínálkozó lehetőségeket.

Böngésszük át a megyében a gyártás területén meghirdetett állásokat, és nézzük át a fizikai, segédmunkákat is.

Mérnököket és szakmunkásokat is keresnek a régióban, pályázzuk meg a nekünk tetsző állásokat.

Mindig frissítsük önéletrajzunkat, használjuk a Profession.hu önéletrajz-készítője kínálta sablonat. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Keressünk személyre szabott beállításaink szerint is, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu