Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Központi Statisztikai Hivatal adataiból kiderül, hogy a tavaly szeptember-novemberi időszakban a munkanélküliek létszáma a 2016-os adatokhoz képest 30 ezerrel csökkent, 178 ezerre. Ugyanebben az időszakban pedig a munkanélküliségi ráta 0,7 százalékponttal, 3,8 százalékra csökkent.

Az adatokból az is kiderül, hogy az elsődleges munkaerőpiacon dolgozók száma 85 ezerrel nőtt, míg összesen 48 ezerrel mérséklődött a közmunkások és a külföldi telephelyen dolgozók száma. A jelenlegi, 4 millió 450 ezres foglalkoztatotti létszám egy új történelmi csúcs közelében mozog.

A foglalkoztatási mutatók javulása december hónapban is tovább folytatódott, és az elemzők szerint 2018-ban is tovább javul majd a munkaerőpiac helyzete.

Javultak a foglalkoztatási mutatók

Ragadjuk meg év elején is a kínálkozó lehetőségeket, és pályázzunk a legfrissebb állásokra!

- Nézzük meg a mezőgazdaság területén kínálkozó lehetőségeket!

- Böngésszük át az ügyfélszolgálati állásokat!

- A vendéglátásban és az idegenforgalomban is mindig várnak ránk lehetőségek!

- Nézzünk szét a marketing, PR és média területén meghirdetett állások között is!

- Az építőiparban is érdemes megnéznünk a lehetőségeket!

- Az értékesítés, kereskedelem területén is országszerte vannak nyitott pozíciók, pályázzuk meg a nekünk tetsző állásokat!

Mindig frissítsük önéletrajzunkat, használjuk a Profession.hu önéletrajz-készítője kínálta sablonat. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Keressünk személyre szabott beállításaink szerint is, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala