Jelentős fejlesztés Heves megyében

2018. január 02. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) több mint 250 millió forinttal támogatja a Heves megyei Masterfoam Kft-t, a fejlesztéssel új munkahelyek jönnek létre.

Önnek ajánlott állások

A nagyvállalati beruházási program keretében támogatja a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) 251 millió forint vissza nem térítendő támogatással a Masterfoam Kft-t. A cég a káli extrudált polietilént gyártó üzemét fejleszti a beruházás során, aminek összértéke több mint 500 millió forint.

Az 1997-ben alapított Masterplast-csoportnak már 10 országban van leányvállalata, emellett további 30 országba értékesíti termékeit.

A Heves megyei településen 2005-ben nyitotta meg gyárát a vállalat, a fejlesztésnek köszönhetően a gyár új kapacitásai már 2018-ban megkezdhetik a termelést. A Masterplast 2020-ig 21 új munkahelyet hoz létre Kálon, 2023-ig pedig fenntartási kötelezettséget is vállalt a fejlesztésekre.

Érdemes megnéznünk a Heves megyében kínálkozó álláslehetőségeket, böngésszük át a térségben meghirdetett állásokat a gyártás területén is.

Jelentős fejlesztés Heves megyében

Keressünk végzettségünknek megfelelően állást:

- általános iskolai végzettséggel böngésszük át ezeket az állásokat,

szakiskolai végzettséggel itt nézzünk körül,

érettségivel ezekre az állásokra pályázzunk,

- főiskolai végzettséggel pedig itt nézzünk szét.

Figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha növelni akarjuk esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt. Minél több lehetőséget és információt vizsgáljunk meg, mert annál jobb döntéseket hozunk majd.


 Készítette: Profession.hu

                    A Profession.hu Facebook oldala

                      A Profession.hu Instagram oldala

    A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu