Mindig kínál lehetőséget az autóipar

2017. december 29. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Több hazai városban ezreknek adnak munkát az autógyárak. A kereslet folyamatos fejlődése miatt pedig a gyártásra is mindig szükség van. Nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

A 2012-es szinthez képest megduplázódott, az utóbbi időben pedig évente több mint 20 százalékkal nőtt az autópiac Magyarországon. A 2017-es évben eladott személyautók száma meghaladja a 115 ezret.

Élénkült idén a kereslet az elektromos autók iránt is, amik reális alternatívát képviselnek a belső égésű motorokkal szemben. A piacnak jelenleg mégis kevesebb mint a 0,5 százalékát fedik le az elektromosautó-eladások, szükséges fejleszteni a gyártás ezen részét.

Több hazai nagyvárosban adnak százezreknek munkát az ott megtelepedett autógyárak.  A nagyszabású fejlesztéseknek, a folyamatos 20 százalékos fejlődésnek köszönhetően pedig mindig érdemes megnéznünk a kínálkozó lehetőségeket:

- az autógyártás területén,

- a gyártás, termelés területén,

- Győrben,

- Szentgotthárdon,

- Kecskeméten

- és Esztergomban is.

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra itt, iPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu