Fejleszti iparterületét Komló

2017. december 22. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Komló 410 millió forintos európai uniós forrásból származó támogatást nyert el, amivel az iparterületét fejleszti. Nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

A 410 millió forintos támogatás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretéből biztosított, amit Komló városa a Nagyrét utcai ipari terület fejlesztésére fordít.

Az iparterületen már több üzem működik, de számos lehetőség van a gazdasági célú, önkormányzati tulajdonú telkek értékesítésére. A területek értékesítésének akadálya eddig a megfelelő minőségű infrastruktúra hiánya volt.

A támogatásnak köszönhetően út, járda, buszmegálló készül, valamint a hiányzó közművek is megépülnek az iparterületen: bevezetik a vizet, a gázt és a villanyt, továbbá biztonságos csapadékelvezető-rendszer is épül. Így az eddig kihasználatlan telkeket is birtokba vehetik új tulajdonosok, bérlők, ezzel pedig új munkahelyek jönnek majd létre a térségben.

A fejlesztések 2018. év elején, közepén kezdődnek meg.

Fejleszti iparterületét Komló

Érdemes megnéznünk a Baranya megyei álláshirdetéseket, a pécsi állásokat itt, a mohácsi lehetőségeket pedig itt tudjuk átböngészni.

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra itt, iPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu