Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A fejlesztés keretében új üzemcsarnokot adott át az autóipari Adient Móron. A tervek szerint az új, 12 ezer négyzetméteres gyárban kifejezetten a prémium kategóriás ügyfelek számára évente több mint kétmillió ülésszerkezetet gyárt a vállalat.

A most átadott csarnokban 60 új gyártóberendezés található, a hegesztő területükre pedig a legmodernebb lézerhegesztő technológiát telepítik. Az új csarnokban 500 alkalmazott fog dolgozni, a következő két évben pedig 200 új munkatárssal bővül majd a vállalat.

További fejlesztés lesz Móron az összeszerelő sorok modernizálása, illetve, hogy a jövő év elején induló festőüzemükben 2020-ra, napi 90-100 ezer darab alkatrész festésére legyenek képesek, elérve ezzel a teljes tervezett kapacitást.

A három telephellyel rendelkező cég a több mint 2700 embert foglalkoztat Móron, Mezőlakon és Kecskeméten. Móron a Daimler, a BMW, a Rolls Royce, a Renault, a Nissan és a Volkswagen-csoport számára mechanikákat és első ülés-szerkezeteket gyárt a vállalat.

Az Adient világszerte több mint 25 millió autóülést gyárt évente, 86 ezer alkalmazottat foglalkoztat 33 ország 237 üzemében.

 Új üzemcsarnok Móron 

Érdemes a járműgyártás, illetve a gyártás és termelés területén megnéznünk a kínálkozó lehetőségeket.

Folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, és keressünk személyre szabott beállításaink szerint is.

Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala