Jelentős fejlesztés Nagyatádon

2017. november 27. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

A szerszámelemek gyártásával foglalkozó Büttner Kft. megduplázta nagygépes CNC megmunkálási kapacitását. Nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

A magyar tulajdonban lévő cég műanyag fröccsöntő- és lemezalakító présszerszámok elemeit, szerszámlapjait gyártja. A vállalat termékeit autóipari, energetikai, csomagolástechnikai, gépipari világvállalatoknak adja el belföldön és külföldön egyaránt.

A Nagyatádon 8 ezer négyzetméteres területen működő Büttner Kft-nek 248 alkalmazottja van. A nemrég befejeződött fejlesztésnek köszönhetően a cég a csúcstechnológiát képviselő megmunkálóközpontokat vásárolt, amelyektől kapacitásbővítést és a vállalat exportjának erősödését várja.

A kapacitásbővítés egymilliárd forintos beruházással valósult meg, ami fele részben európai uniós pályázati támogatást jelent.
A cég továbbra is hatékonyságnövelő beruházásokat, gépikapacitás-bővítő projekteket tervez. Továbbá tervezi a modern gyártástechnológiai trendekkel összhangban lévő informatikai, digitális és automatizálással kapcsolatos fejlesztéseket, illetve a tanműhelyeit is korszerűsíti.

Jelentős fejlesztés Nagyatádon

Érdemes a CNC megmunkálás területén kínálkozó lehetőségeket megnéznünk, a szektor Somogy megyei lehetőségeit itt nézzük meg, a Pest megyeiekért pedig kattintsunk ide.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra itt, iPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu