Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A DHL Express-hez tartozó 13.000 m2-es központot adtak át a budapesti reptérnél. A nemzetközi expressz szállítás területén vezető vállalat ezzel bővítette magyarországi üzletágait, mivel már 2013 óta jelen van a DHL Global Forwarding és a DHL Freight a Budapest Airport Business Parkban.

Az új bázis egy 6.000 m2-es raktárból, egy 2.400 m2-es irodakomplexumból és egy 4.500 m2-es munkaterületből áll. A fejlesztés zöldmezős beruházásként jött létre összesen 8 milliárd forintból.

„Ez az egyik legnagyobb projektünk, amit az elmúlt években megvalósítottunk, és amely bizonyítja a Deutsche Post DHL Csoport elkötelezettségét Magyarország és a kelet-közép-európai régió iránt. A zöldmezős beruházásnak köszönhetően megháromszorozhatjuk csomagfeldolgozó kapacitásunkat, és szélesebb szolgáltatási portfóliót tudunk kínálni ügyfeleinknek” – mondta el John Pearson, a DHL Express Európáért felelős vezérigazgatója.

Az új raktárban a cég teljesen automatizált szortírozó rendszert használ, amely óránként 6.000 csomag válogatását végzi, és osztja szét a DHL európai központjába tartó repülőgépekre. Az új szortírozó rendszernek köszönthetően megnövekedett az árufeldolgozó kapacitás, így a DHL Express futárai hosszabb kiszolgálási időszakban fogják ellátni feladataikat. A fejlesztések eredményeként az új központ több mint 200 munkavállalót foglalkoztat.

200 munkahelyet biztosít az új logisztikai bázis

Érdemes a szállítás, logisztika területén állást keresnünk, a szektor Budapesten kínálkozó állásait itt nézzük meg, a Pest megyeiekért pedig kattintsunk ide.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra itt, iPhone-ra itt.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala