Szakembereket várnak Zalaegerszegen

2017. november 08. Forrás: MTI

Hasznos: - + Nyomtat

Száz új munkahelyet teremt az Edelmann 3,15 milliárd forintos beruházása Zalaegerszegen.
 

Önnek ajánlott állások

A német Edelmann magyarországi leányvállalata, az Edelmann Hungary Packaging Zrt. bővíti zalaegerszegi csomagolóanyag-gyártó üzemének kapacitását. Új gépeket, a többi között nyomda- és ragasztógépet állítanak termelésbe, a fejlesztésnek köszönhetően a vállalat bővíteni tudja termékpalettáját - ismertette Czirkl György, a magyar leánycég ügyvezető igazgatója.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterelmondta, hogy az Edelmann 2010 végén vásárolta meg a zalai nyomdát, abból nőtt ki az a csomagolóanyag-ipari gyár, amely ma már a csoport 16 globális gyárának egyike, a mostani beruházás nyomán pedig a vállalatcsoport második legjelentősebb gyárává lép elő. A zalaegerszegi gyárban többek között a gyógyszeriparban, az élelmiszeriparban, a higiéniai szegmensben piacvezető vállalatok számára gyártanak kartondobozokat.

Szakembereket várnak Zalaegerszegen - álláskeresés, munka, csomagolóipar

Vigh László országgyűlési képviselő kifejtette, hogy Zalaegerszegen három év alatt 3100 munkahely létesült. Míg hét évvel ezelőtt 12,7 százalék volt a városban a munkanélküliségi ráta, most 2,7 százalék. Ezren keresnek jelenleg munkát, míg a kínált munkahelyek száma 1500.

A képviselő beszámolt arról is, hogy a város 18 pontos programcsomagot fogadott el, ennek keretében 2018-ban mintegy 600 millió forintért munkásszállásokat építenek, kedvezményes telkeket bocsátanak rendelkezésre, kamattámogatást nyújtanak. Erre azért is szükség van, mert elkezdődött a 42 milliárd forintos elektromos és autonóm autók tesztelésére alkalmas tesztpálya építése. Az első ütemét a tervek szerint jövő tavasszal adják át, már három gumigyártó jelezte, hogy szeretne ott tesztelni. A szomszédos 200 hektáron 20-30 cég szeretne letelepedni, újabb munkahelyeket teremtve a régióban.

A gyártás, termelés területén ezen a héten több, mint 1300 nyitott állást találunk:

Karbantartó, szervizes: 261 álláslehetőség

Termékfejlesztés, tervezés: 218 álláslehetőség

Minőségbiztosítás: 204 álláslehetőség

Projektmenedzsment: 174 álláslehetőség

Gyártás technikus: 155 álláslehetőség

Operátor: 139 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre! Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink alapján. Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le a számunkra legmegfelelőbb állásról!

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: álláskeresés, munka, szakma, karrier, csomagolóipar

 

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu