140 új munkahely Miskolcon

2017. november 06. Forrás: profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Csaknem 100 autóipari szakmunkásnak és 35 mérnöknek is állást biztosít a miskolci Spinto Hungária Kft. új beruházása.

Önnek ajánlott állások

„Külföldön is versenyképes középvállalatokra van szükség a gazdaság növekedéséhez a nagyvállalatok magyarországi befektetései és a sikeresen működő, magyar irányítású nagyvállalatok mellett.” - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a szerszámgyártó vállalat új beruházását bejelentő sajtótájékoztatón.

Az új szerszámgyártó üzem 5,9 milliárd forintos miskolci befektetéssel jön létre, melyhez a kormány 2,4 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatást biztosított. A miniszter a szokatlanul magas - csaknem 41 százalékos - támogatási intenzitást azzal indokolta, hogy az új üzem fontos piaci rést tölt be, magas hozzáadott értéket teremt és jelentősen növeli a magyar gazdaság versenyképességét. A rendelkezésre álló 3 hektáros területen a meglévő 5 ezer négyzetméteres gyártócsarnok bővítésére vagy új épület emelésére is lehetőség kínálkozik.

A magyar autóipar termelése idén a tavalyi rekordot is meghaladva már az első nyolc hónap alatt több mint 5320 milliárd forint volt – ez a foglalkoztatásban is meglátszik: több mint 160 ezren dolgoznak az iparágban.

Jelenleg is sokféle városban és területen keresnek különféle végzettséggel és tapasztalattal dolgozókat az autóipari gyártók és beszállítók:

 

a fentebb említett Spinto Hungária hirdetései itt találhatók

a győri Audi nyitott pozícióit itt lehet megnézni

ezek a komáromi Kayser Automotive állásai

az Unix Autó állásai erre találhatók

ezek pedig a kecskeméti Mercedes-Benz álláshirdetései

 

Érdemes nyitott szemmel járni és folyamatosan figyelni a hirdetéseket - bármikor megjelenhetnek új, számunkra izgalmas pozíciók! Ha növelni akarjuk esélyeinket az álláskeresés során, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.


Készítette: Profession.hu

                      A Profession.hu Facebook oldala

                      A Profession.hu Instagram oldala

    A Profession.hu Google+ oldala

 

 

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu