Szakképzési program és új ipari park Szekszárdon

2017. október 31. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Százhektáros területen hoznak létre új ipari parkot Szekszárdon, emellett szakképzési program is indul a megyeszékhelyen.

Önnek ajánlott állások

A szekszárdi fejlesztés a Modern városok program 6,5 milliárd forintos támogatásával valósul meg. A megyeszékhely keleti határában építik meg az ipari parkot, 2018 első felében megkezdődik a közművesítés. A város önkormányzata keresi a lehetséges befektetőket, a város a feldolgozóipari, könnyűipari, illetve a szolgáltatásban működő cégeket részesíti előnyben a betelepedésnél.

Szintén a Modern városok program támogatásával indul szakképzési program is Szekszárdon. Ennek keretében öt év alatt ötszáz jól képzett szakembert készítenek fel, akik aztán a térség gazdaságának fellendítésében tevékenykednek majd.

Az új létesítmények mellett fejlesztik a meglévő, 2008-ban kialakított, 50 hektáros ipari parkot is. Járdát építenek, bővítik az elektromos kapacitást, és több üzemcsarnokot létesítenek összesen körülbelül 2000-3000 négyzetméteren. Az ipari parkban jelenleg 29 kis- és közepes vállalkozás működik, 509 embert foglalkoztatva.

Álláskeresésünk során:

- érdemes megnézni a Tolna megyei állásokat,

- keresgélni a szekszárdi álláslehetőségek között,

- és átböngészni a megyében a gyártás területén kínálkozó lehetőségeket.

- Érdemes folyamatosan figyelnünk a legfrissebb álláslehetőségeket,

- és keresnünk személyre szabott beállításaink szerint is.

Ha növelni akarjuk esélyeinket az álláskeresés során, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra itt, iPhone-ra itt.


Készítette: Profession.hu

                      A Profession.hu Facebook oldala

                      A Profession.hu Instagram oldala

    A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu