Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Felsőlajoson megépült üzem 15 hónapos kivitelezési munkái 2016-ban kezdődtek. A közel 10 ezer négyzetméter alapterületű gyárban két természetes ásványvízkút is működik, az üzemben a gyártás mellett kialakítottak raktározási lehetőséget is. A fejlesztéssel a vállalat növeli a palackozási kapacitását, és az általa forgalmazott csendes és szénsavas Márka üdítőitalok gyártását is saját kezébe veszi. Mindezekkel a fejlesztésekkel 50 új munkahelyet teremtett a megyében a Márka Üdítőgyártó Kft.

A fejlesztés mintegy 3,2 milliárd forintból valósult meg, amihez a vállalat 500 millió forint európai uniós támogatást kapott.

A Márka Üdítőgyártó Kft. ügyvezető igazgatója, Pécskövi Tibor elmondta, hogy a vállalkozás újkori történelme 2010-ben tíz termékkel indult el, a termékpaletta mára azonban már ötvenféle italból áll.

A folyamatos termékfejlesztéseknek köszönhetően a Márka üdítő gyártása 2016-ra a korábbi 6 millió literről 35 millió literre növekedett. Ez az intenzitású fejlődés és az erős fogyasztói érdeklődés alapozta meg azt a törekvést, hogy a társaság saját kezébe vegye a Márka termékek gyártását is.

Az elmúlt években vezettek be a szénsavas italok mellett gyümölcsleveket és teákat is, az új termékek adják a cég értékesítésének negyven százalékát. A további célok között szerepel, hogy két-három éven belül a jelenlegi 35 millió literes éves gyártott mennyiséget 100 millió literre növeljék.

50 munkahelyet teremtett az új palackozó üzem

Álláskeresésünk során:

- érdemes megnézni a Bács-Kiskun megyei állásokat,

- és átböngészni a megyében a gyártás területén kínálkozó lehetőségeket.

- Figyeljük folyamatosan a legfrissebb álláslehetőségeket,

- és keressünk személyre szabott beállításaink szerint is.

Ha növelni akarjuk esélyeinket az álláskeresés során, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra itt, iPhone-ra itt.


Készítette: Profession.hu

                      A Profession.hu Facebook oldala

                      A Profession.hu Instagram oldala