Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A CSABAcast Könnyűfémöntöde Kft. új gyártóbázisával megduplázza a kapacitását, ami jelentős árbevétel-növekedést tesz lehetővé, és 130 új munkahelyet teremt a Heves megyei Apcon.

A cég projektje az elmúlt évtized legjelentősebb ipari beruházása a térségben. A CSABAcast apci ipari parkjában 17 ezer négyzetméter alapterületű gyártóbázisával a hazai autóipar egyik sikeres és dinamikusan fejlődő szereplője. A vállalat olyan jelentős autógyáraknak készít motor-, váltó-, és differenciálmű alkatrészeket, mint a BMW, az Audi, a Volkswagen, a Mercedes és a Ford.

Az új gyártóegység Európa egyik leginnovatívabb nagynyomásos alumíniumöntödéje, így képes a cég árbevétel-növekedésének megduplázására is.

A mostani fejlesztés több mint 5,6 milliárd forintból megvalósult zöldmezős beruházás, amihez nettó 940 millió forintos állami támogatást kapott a cég.

A CSABAcast 2016-ban közel 8 millió alkatrészt állított elő, melyek 95 százalékát exportálta. A vállalat jelenleg több mint 400 dolgozót foglalkoztat. 

130 új munkahely Apcon

Álláskeresésünk során érdemes megnéznünk a Heves megyei álláshirdetéseket, átböngésznünk a gyártás területén meghirdetett állásokat a megyében, és az ország egész területén.

Figyeljük folyamatosan a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha növelni akarjuk esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt


 Készítette: Profession.hu

                      A Profession.hu Facebook oldala

                      A Profession.hu Instagram oldala