Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az autóelektronikai és telekommunikációs berendezéseket gyártó amerikai cég 7 milliárd forintot fordított tatabányai gyárának fejlesztésére. A Sanmina-SCI-nél jelenleg 1200 ember dolgozik, jövőre pedig további 200 fővel szeretné növelni a létszámot a vállalat. A szervizeléssel foglalkozó részleg 80 munkatárssal, a termelő üzem 120 dolgozóval bővül majd.

A cég további tervei között szerepel az új gépsorok telepítése, a gyártás automatizáltságának növelése, valamint humanoid jellegű robotok rendszerbe állítása is. A tatabányai üzem a Sanmina-SCI legnagyobb európai gyártóbázisa, az eddigi 7 milliárdos fejlesztések 7 év alatt zajlottak le.

A társaság a járművek komputereiben és multimédiás egységeiben alkalmazott elektronikai panelek gyártásával foglalkozik, emellett a szerverparkokban használt adattároló szekrényeket és telekommunikációs berendezések részegységeit állítják elő a cég alkalmazottai. A Sanmina-SCI további tevékenységei közé tartozik a képalkotó műszerek, MRI-k és CT-k szervizelése, valamint mobiltelefonok központi egységeinek javítása. A tatabányai telep a Sanmina-SCI legnagyobb európai szervizközpontja, a javításokat több mint 300 ember végzi itt.

Az amerikai vállalatnak további két magyarországi gyára van, ahol precíziós fémmegmunkálással, telekommunikációs kapcsolószekrények, bázisállomások összeszerelésével foglalkoznak, 300 főt alkalmazva.

Fejlesztetések és új munkahelyek Tatabányán

Érdemes figyelemmel kísérnünk a friss tatabányai állásokat, megnéznünk a gyártás területén kínálkozó lehetőségeket, és a meghirdetett szervizes munkatársi pozíciókat is böngésszük át.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra itt, iPhone-ra itt.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala