102 új munkahely Veszprémben

2017. október 04. Forrás: MTI

Hasznos: - + Nyomtat

Mintegy 4,2 milliárd forintos beruházással bővíti veszprémi elektromotor gyárát a Maxon Motor Hungary Kft., amellyel 102 új munkahelyet teremt.

Önnek ajánlott állások

A svájci központú cég Veszprémben 900 négyzetméteres új termelőcsarnokot épít, ahol bevezetik a precíziós fröccsöntés új technológiáját, és a Maxon Motor gyártóeszközeinek fejlesztőrészlege is ide, Magyarországra kerül. A veszprémi gyártóközpontban előállított elemek jelentős részét a NASA-nak fogják szállítani, és azokat a következő Mars-szondák elektromotorjaiban fogják használni - ismertette Szijjártó Péter.

A miniszter kiemelte: a beruházás magyar mérnökök számára lehetőséget ad, hogy bekapcsolódjanak a nemzetközi űrtechnológia-iparba, a magyar kis-, és középvállalkozásoknak pedig arra, hogy magas technológiai színvonalú termelési-fejlesztési tevékenység beszállítóivá váljanak.

102 új munkahely Veszprémben - álláskeresés, munka, gépipar

Peter Grütter, a Maxon Motor termelési és műszaki ügyvezető igazgatója arról tájékoztatott, hogy a 2001-ben alapított telephelyen 2002-ben indult a termelés, 300 négyzetméteren. Az elmúlt 15-16 évben a gyárat több lépésben bővítették, jelenleg már 40 ezer négyzetméteres területen 14 ezer négyzetméteres épületben folyik a gyártás. A cég évi egymillió terméket gyárt, és 380 dolgozót foglalkoztat.

A Maxon Motor Hungary Kft. főtevékenysége villamos motor, áramfejlesztő gyártása, ezen belül az egyenáramú villamos motorok és részegységeinek gyártása, szerelése. Magyarország mellett Svájcban, Németországban, Dél-Koreában, Hollandiában, és az Egyesült Államokban vannak telephelyei. A fejlesztéssel a magyarországi lehet a legnagyobb telephely – tette hozzá az igazgató.

Ezen a héten több, mint 1300 szakember jelentkezését várják a gyártás, termelés területén:

Karbantartó, szervizes: 284 álláslehetőség

Gyártás technikus: 235 álláslehetőség

Termékfejlesztés, tervezés: 215 álláslehetőség

Minőségbiztosítás: 210 álláslehetőség

Minőségellenőrzés: 144 álláslehetőség

Termelésirányítás: 143 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre! Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink alapján. Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le a számunkra legmegfelelőbb állásról!

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: álláskeresés, munka, karrier, gépgyártás, űripar

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu