Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az új elektronikai technikus tanműhely létrehozásához 123 millió forint állami támogatást kapott az autóipari beszállító cég.  A Contintental új tanműhelyét 180 millió forintos összköltséggel hozta létre. Az intézmény a gyorsan fejlődő és speciális technológia oktatást segíti elő gyakorlati helyekkel.

A Continental cég a világ második legnagyobb autóipari beszállítója, 55 országban van jelen, és több mint 220 ezer alkalmazottat foglalkoztat. A német cégcsoport stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a magyar kormánnyal 2013 áprilisában. A Continental budapesti, veszprémi, makói, váci, szegedi és nyíregyházi üzemeiben már csaknem 8 ezer főt foglalkoztat. Továbbá egy gumiabroncs-kereskedelmi központot is üzemeltet Budaörsön.

Az ipari termelés átalakulása miatt új feladatokkal, a szükséges szakképzettség megszerzésével kell szembenéznie a magyar embereknek – hangsúlyozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a tanműhely átadásakor. A gyakorlati oktatás, a duális képzés éppen ezért kiemelten fontosak, mivel a diákok a középiskolákban és a felsőoktatásban is a szakmatanulással egyszerre szerezhetnek gyakorlati tapasztalatot.

Új elektronikai technikus tanműhely Budapesten

Ha a gyártás területén szeretnénk elhelyezkedni, kattintsunk ide.

A budapesti állásokat itt, a Pest megyeieket pedig itt találjuk.

Folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha növelni akarjuk esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra ittMinél több lehetőséget és információt vizsgáljunk meg, mert annál jobb döntéseket hozunk majd.

 Készítette: Profession.hu

                      A Profession.hu Facebook oldala

                      A Profession.hu Instagram oldala