250 új munkahely a hatvani logisztikai központban

2017. szeptember 18. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

A Bosch új logisztikai központja 250 új munkahelyet teremt Hatvanban.

Önnek ajánlott állások

A Bosch új, 60 ezer négyzetméteres csarnokának megépítésével a hatvani lesz Magyarország legnagyobb ipari parkja. A cégcsoport a legnagyobb külföldi munkaadó a magyar iparban, jelenleg 14 ezer 200 munkavállalót foglalkoztat.

Az új, hatvani logisztikai központ a vállalatcsoport zászlóshajója lesz. A magyarországi Bosch-csoport vezetője, Daniel Korioth elmondta, hogy a cég a most induló projektet magyar és nemzetközi viszonylatban egyaránt példa értékű együttműködésként és beruházásként tartja számon. 

A elmúlt években 1600 új munkahely jött létre Hatvanban, amellyel a város az országos foglalkoztatási toplisták élmezőnyébe került. A Bosch új beruházásával a logisztikai központban további 250 új munkahelyet teremt. Hatvan város szerepe az új létesítménnyel tovább erősödik, a felépülő logisztikai központ az ország legnagyobb ipari parkja lesz.

250 új munkahely a hatvani logisztikai központban

Böngésszük át a hatvani álláshirdetéseket, és nézzük át a Heves megyében meghirdetett állásokat.

Érdemes körülnéznünk a logisztika területén meghirdetett állások között is.

Ha növelni akarjuk esélyeinket az álláskeresés során, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt. Minél több lehetőséget és információt vizsgáljunk meg, mert annál jobb döntéseket hozunk majd.

 

 Készítette: Profession.hu

                      A Profession.hu Facebook oldala

                      A Profession.hu Instagram oldala

    A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu