Szakembereket vár a thyssenkrupp

2017. szeptember 06. Forrás: MTI

Hasznos: - + Nyomtat

A német cég 500 új munkahelyet teremt Jászfényszarun, és a helyi szakképzésben is aktív szerepet vállal. 

Önnek ajánlott állások

Új tanműhelyt működtet szeptembertől a német konszern Jászfényszarun, a létesítményben, oktatási együttműködésben, a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum két iskolájának több mint száz tanulója világszínvonalú technológiákat ismerhet meg

A Jászfényszaru Ipari Centrum Vállalkozói Házában helyet kapott tanműhelyben 6 munkaállomáson 12-12 fős csoportok részére a technikus képzésben digitális- és impulzustechnikát oktatnak. A tanműhelyben jól teljesítő fiatalokat szakmai utazással és pénzbeli juttatással is motiválja a vállalat a további ismeretszerzésre. A tanműhely valamennyi költségét - ideértve a középiskolások szállítását, kiegészítő étkezését is – a cég fedezi. 

Szakembereket vár a thyssenkrupp - álláskeresés, munka, gyártás

A konszern Jászfényszarun a jövő évtől kezdve magyar mérnökök tervezte elektromechanikus kormányrendszereket (C-EPS) és hengerfejbe integrált vezérműtengelyeket gyárt. A zöldmezős, több mint 30 milliárd forintos beruházással épülő gyár kivitelezése hamarosan befejeződik, a vállalat várja a szakemberek jelentkezését esztergálásra, szerelésre, forgácsolásra, hőkezelésre. Emellett méréstechnikusokra, logisztikai munkatársakra, karbantartókra és mérnökökre is szükségük lesz.

A thyssenkrupp világszerte egyike az autóipar vezető anyag- és alkatrészszállítóinak. Tízből kilenc prémium autó a vállalat termékeivel készül, és minden harmadik teherautóban megtalálhatók a thyssenkrupp hajtómű alkatrészei.

Lássuk, milyen állások közül válogathatunk a héten a gyártás, termelés területén:

Karbantartó, szervizes: 266 álláslehetőség

Termékfejlesztés, tervezés: 202 álláslehetőség

Minőségbiztosítás: 176 álláslehetőség

Gyártás technikus: 174 álláslehetőség

Operátor: 148 álláslehetőség

Projektmenedzsment: 123 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre! Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink alapján. Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le a számunkra legmegfelelőbb állásról!

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: álláskeresés, munka, karrier, szakma, gyártás

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu