Új turisztikai fejlesztési program indult

2017. szeptember 04. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Szeptember elsején elindult a Kisfaludy turisztikai fejlesztési program, amelyben vidéki szálláshelyek fejlesztésére lehet pályázni 2030-ig.

Önnek ajánlott állások

A programban rendelkezésre álló keretösszeg mintegy 300 milliárd forint, melyre 2030-ig pályázhatnak a szálláshelyek. Az eddigi legnagyobb fejlesztési program célja, hogy mintegy 2000 szálláshely, 30 ezer szoba újuljon meg, és 5000 új munkahely jöjjön létre.

A támogatásból a beruházás összértékének átlagosan 50 százaléka finanszírozható. A fejlesztéseket hazai forrásból finanszírozzák, a vissza nem térítendő állami támogatás 150 milliárd forint.

Az 50 százalékos támogatáson túl 30 százalék kedvezményes hitelt igényelhetnek a pályázók, így a vállalkozásoknak legfeljebb 20 százalék önrészt kell vállalniuk.

A Magyar Fejlesztési Bank a beruházás értékének 30 százalékát biztosító kedvezményes hitelt nyújt saját forrásból, új kereskedelmi célú ingatlanfejlesztéshez is, 2-15 év közötti futamidővel.

A Kisfaludy programban új alapítású cégeket is támogatnak. A hitelt kis-, és középvállalkozások igényelhetik 15 milliárd forintos éves árbevételig, az igényelhető összeg a meglévő szálláshely fejlesztéséhez, bővítéshez használható fel.

A fejlesztéseket régiónként ütemezik, először a Balaton, Sopron-Fertő, Tokaj, a Felső-Tisza és a Nyírség térségében kapnak lehetőséget a szállásadók.

  

Érdemes a vendéglátásban állást keresnünk:

- a budapesti állásokat nézzük meg itt,

- ha Pest megyében keresünk, kattintsunk ide,

- böngésszük át itt a Somogy, Zala, Veszprém, Vas és Fejér megyei állásokat,

- az összes, friss álláshirdetést pedig itt találjuk a vendéglátás területén.

Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket az álláskeresés során, akkor töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítéstis!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu