Fejlesztik a szakképzési infrastruktúrát

2017. szeptember 01. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

10 milliárd forintos keretösszegből infrastruktúra-fejlesztési programot indítanak a szakképző intézményeknél.

Önnek ajánlott állások

A Nemzetgazdasági Minisztérium a következő 10 évre mintegy 10 milliárd forintos keretösszegből programot indít a szakképző intézményeknél. Mivel a minőségi szakképzés alapja a korszerű oktatási környezet kialakítása, ezért az NGM kiemelten fontosnak tartja az infrastruktúra-fejlesztési programot. A program tervei szerint az ország minden szakképzési intézménye megújul.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter elmondta, hogy az egyik legfontosabb feladatnak a szakképzés rendszerének továbbfejlesztését tekinti, amely a magyar gazdaság hatékonyságát és versenyképességét támogatja. A cél a megfelelő végzettséggel és tudással rendelkező szakemberek számának növelése.

A szakképzés rendszerének továbbfejlesztése érdekében még további teendőkre van szükség, ilyen a tananyagok fejlesztése, a digitális tudás bővítése, az idegennyelv tanulás, valamint az életen át tartó tanulás ösztönzése. Hiszen fontos, hogy a szakemberek a folyamatosan változó technológiai környezetben is megállják a helyüket szakmájukban.

Fejlesztik a szakképzési infrastruktúrát

Jó gyakorlati tudással rendelkező szakemberekre mindig szükség van, ezért ha állást keresünk, érdemes a legfrissebb hirdetéseket átböngészünk. Nézzünk körül itt, ha asztalosként szeretnénk elhelyezkedni, a bolti eladói állásokért kattintsunk ide, villanyszerelőként itt találhatunk magunknak új állást, a cukrász és pék állásokat itt böngészhetjük át, az összes szakmunkás állást pedig itt találjuk.

Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu