Munkahelyteremtés Túrkevén

2017. augusztus 30. Forrás: MTI

Hasznos: - + Nyomtat

Az SMR autóipari vállalat visszapillantó tükröt gyártó üzemet és lökhárítókat előállító gyárat épít, amely 415 új munkahelyet jelent a térségben.

Önnek ajánlott állások

Az SMR-csoport a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója, 33 országban van jelen, 230 gyára van világszerte, több mint 100 ezer munkavállalót foglalkoztat, csoportszintű éves árbevétele 9,1 milliárd dollárt tesz ki. A cég magyarországi tevékenységének bővítéseként 8 milliárd forint értékű két beruházásba kezd Túrkevén, amelyhez a magyar kormány 2,2 milliárd forint támogatást ad - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Munkahelyteremtés Túrkevén - álláskeresés, szakma, autóipar

Az SMR-nek Magyarországon jelenleg három vállalata van, Túrkevén, Kecskeméten és Győr-Moson-Sopron megyei településeken termel. A világ egyik legnagyobb visszapillantó tükör gyára Mosonszolnokon és Mosonmagyaróváron van, ahol évente 8 millió garnitúrát állítanak elő, a magyarországi gyárakban a vállalat több mint 2300 embernek ad munkát - ismertette a miniszter.

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, a térség országgyűlési képviselője kiemelte, hogy a túrkevei beruházás a Nagykunságban példaértékű, a vállalat már most is a település munkaképes lakosságának 10 százalékát foglalkoztatja, az új gyárak belépésével pedig a város további lépést tesz afelé, hogy a mezőgazdaság mellett ipari város is legyen.

Az autóiparban jelenleg több, mint 500 állás közül válaszhatunk.

Ha a gyártás területén helyezkednénk el, itt találjuk a több, mint 1000 munkalehetőséget.

Amennyiben más iparágban keresünk jól fizető munkát, ide kattinsunk.

A vidéki állások között pedig itt nézhetünk szét.

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre! Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink alapján. Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le a számunkra legmegfelelőbb állásról!

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: álláskeresés, munka, karrier, szakma, autóipar

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu