3,5 milliárdos beruházás Kőbányán

2017. augusztus 28. Forrás: MTI

Hasznos: - + Nyomtat

Átadták a Xellia új épületét Kőbányán: az új budapesti bővítés több mint 40 új munkahelyet teremtett.

Önnek ajánlott állások

A Xellia Pharmaceuticals 11 millió euró, azaz több mint 3,5 milliárd forint értékű beruházása a gyógyszeripari cég kiválósági központjaként működik majd: minden gyáregységük hatóanyag-tesztelése itt zajlik, így kiemelkedő szerepe lesz a gyógyszergyártó globális működési stratégiájában. 

A most felavatott létesítmény 3000 m2 alapterületű: a jelenleg 200 főt foglalkoztató budapesti üzem a fejlesztéseknek köszönhetően 40 fővel nőveli létszámát, 2019-re pedig a tervek szerint már 80 főt foglalkoztatna a centralizált laboratóriumi szolgáltató csapat.

Az eredendően koppenhágai Xellia Pharmaceuticals a gyógyszeripar egyik vezető fejlesztője, szállítója és gyártója: több mint 70 országba szállítják termékeiket partnereiknek, amelyek előállításához jelenleg több mint 1200 főt foglalkoztatnak világszerte. Az új budapesti laboratórium-együttes azért is lesz különleges, mert a világ összes Xellia-gyártmányú antibiotikum készítményének és azok hatóanyagainak itt végzik majd a tesztelését és végső ellenőrzését.

A Xellia jelenleg is keres fejlesztőmérnököt Budapesten!

Lássunk, milyen állások várják még a munkakeresőket Budapesten a gyógyszeriparban és azon túl:

Nézzünk szét a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre! Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink alapján. Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le a számunkra legmegfelelőbb állásról!

 

Készítette: profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

 

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu