Négymilliárdos paradicsomüzemet avatott az Univer

2017. augusztus 25. Forrás: MTI

Hasznos: - + Nyomtat

Közép-Európa legnagyobb paradicsom-feldolgozó üzemét hozta létre az Univer Kecskeméten: a 4,3 milliárd forintos beruházással megduplázza éves nyers paradicsom-feldolgozó kapacitását a gyár.

Önnek ajánlott állások

Az ünnepélyes átadáson Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter arról is beszélt, hogy a magyar gazdaság előrejutásában a legfontosabb szerepet azok a vállalkozások játsszák, amelyek megfelelő szakmai tudással képesek alkalmazkodni a piac igényeihez, és ezeknek a termékeik és gyártásuk folyamatos fejlesztésével felelnek meg.

A száz százalékban magyar tulajdonban lévő Univer termékeit a szomszédos és környező országokba értékesíti, így azok elérhetőek Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban, Szerbiában, Németországban és Bulgáriában is.

Az ételízesítők, sűrített paradicsom, bébiételek, lekvárok, zöldségkrémek, gyümölcsös italok, sütőipari és gasztronómiai termékek előállításával foglalkozó vállalat alkalmazottainak száma meghaladja a 620-at, az új üzem 40 új munkahelyet teremt Kecskeméten.

Lássunk, milyen állások várják még a munkakeresőket Kecskeméten és környékén:

 

Nézzünk szét a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre! Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink alapján. Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le a számunkra legmegfelelőbb állásról!

 

Készítette: profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

 

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu