Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Daniella Ipari Kft. 2004-ben alakult családi vállalkozás, amely 166,54 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatással hajtotta végre a fejlesztést a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (GINOP) keretében.

Az új termelőtevékenység beindításával a környezetszennyező hulladéküvegből exportképes, ipari célokra és építkezési alapanyagként használható hőszigetelő üveghab-granulátumot állít elő a debreceni cég. 

A fejlesztés 2015 szeptemberében kezdődött és 2017 májusában fejeződött be. A beruházással 17 új munkahelyet teremtettek, így a cég 2016-ban már 27 munkavállalót foglalkoztatott.

Új munkahelyeket eredményezett a termelési kapacitásbővítés

Az üzemben előállított terméket főként építkezési anyagokkal kereskedő cégeknek adja el a vállalat, mivel a táblás üveghab elsősorban lakó- és irodai épületek, ipari létesítmények utólagos hőszigetelésére, a veszélyes hulladéküvegből készült üveghab pedig útalapként, aljzatbeton alatti hőszigetelőként, út- és vasútépítésnél szigetelőanyagként használható.

Sok más munkalehetőség vár ránk Debrecenben, és Hajdú-Bihar megyében is! Országszerte pedig több ezer, naponta frissülő álláslehetőség között nézhetünk szét.

Keressünk személyre szabott beállításaink alapján, frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Kérjünk hírleveletés Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le a számunkra legmegfelelőbb állásról!

 

Készítette: Profession.hu

   A Profession.hu Facebook oldala

                      A Profession.hu Instagram oldala