Üzemátalakítás és létszámbővítés a Heinekennél

2017. július 12. Forrás: MTI

Hasznos: - + Nyomtat

A sörgyártással foglalkozó vállalat komoly átalakulás előtt áll. Nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

Disztribúciós és logisztikai központtá alakítja át martfűi üzemét a Heineken Hungária a következő 12 hónapban, a sörgyártás Martfűről Sopronba kerül át, miközben a soproni sörgyárban folytatódnak a létszámnövekedéssel is járó fejlesztések.

A cég közlése szerint a martfűi sörgyárban ötvenen dolgoznak. Az átalakítás során a vállalat célja, hogy az érintett dolgozóknak lehetőség szerint a soproni üzemben, vagy a martfűi átalakítás révén potenciálisan elérhető munkakörök közül kínáljon alternatívát.

Üzemátalakítás és létszámbővítés a Heinekennél - álláskeresés, munka, karrier

A társaság 2015-ben összesen 1,8 milliárd forintos beruházási projektbe kezdett, amikor az első ütemben a gyártósort bővítették egy multipacker gépsor üzembe helyezésével. Ezt követően, 2016-ban a logisztikai központ modernizálása következett, 2017-ben pedig a gyártókapacitás bővítése valósul meg a soproni sörgyárban.

Ez a fejlesztés lehetőséget teremt a vállalat számára, hogy teljes magyarországi termelését egyetlen gyárban konszolidálja, valamint hogy a martfűi üzemének disztribúciós és logisztikai központtá való átalakításával még jobban kihasználja az egység logisztikai szempontból kulcsfontosságú, dél-kelet magyarországi fekvését.

Győr-Moson-Sopron megyében jelenleg az alábbi állásokra várják a szakemberek jelentkezését:

Szakmunka: 207 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 145 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 122 álláslehetőség

Mérnök: 76 álláslehetőség

Szállítás, beszerzés, logisztika: 40 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 28 álláslehetőség

Jelentkezzünk minél több helyre, és biztosan megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb állást. Töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, hogy megsokszorozzuk esélyünket. De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: álláskeresés, munka, szakma, karrier, fizetés

 

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu