Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Mars Kisállateledel Gyártó Kft. mintegy másfél milliárd forintból bővíti csongrád-bokrosi üzemét még ebben az évben. Az új gyártósorok a legmagasabb minőségű termékek előállítására lesznek majd képesek.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat újabb 70 munkavállalót tud felvenni üzemébe, így a cég alkalmazottainak létszáma 900-ra nőhet. A Mars Kisállateledel Gyártó Kft. kifejezetten a térség munkaerejére támaszkodik, emellett a helyi mérnökök és kivitelezők szaktudására is számít.

Új gyártósorokkal bővül a csongrád-bokrosi állateledelgyár

A Mars csaknem 35 milliárd dolláros tőkével rendelkező, globális vállalat, egyebek mellett az M&M's, a Snickers, a Twix, a Milky way, a Dove, a Pedigree, a Royal Canin és a Whiskas gyártója. A virginiai McLeanben található központ mellett a vállalat több mint 80 országban van jelen, 85 000 munkavállalóval.

A gyártósor fejlesztése mellett a beszállítói kapacitást is növeli a cég. 2015-ben a vállalat értékesítéseinek nettó árbevétele meghaladta a 65 milliárd, 2016-ban pedig a 60 milliárd forintot, adózás előtti eredménye 2015-ben 3 milliárd, 2016-ban pedig majdnem 4 milliárd forint volt.

 

Ha Csongrád megyében keresünk állást, nézzünk szét itt a lehetőségek között. A mérnök állásokat itt találjuk a megyében, ha pedig máshol keresünk állást mérnökként az országban, akkor nézzünk körül ezek között a hirdetések között.

Amennyiben más szempontok szerint keresnénk, használjuk személyre szabott beállításainkat. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítésétTöltsük fel önéletrajzunkat ide, vagy próbáljuk ki a Mobilmunkát, ahol önéletrajz nélkül is pályázhatunk.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala