Modern márkakereskedés és új munkahelyek Jászberényben

2017. június 19. Forrás: profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Környezetbarát, modern technológiákat alkalmazó autószalont nyitott a magyar tulajdonú JP Auto Jászberényben. A több mint 5000 négyzetméteres szolgáltató- és értékesítő központ feladatait a meglévő 150 munkatárs mellett 15 új alkalmazott fogja ellátni.

Önnek ajánlott állások

Az új Mercedes-Benz márkaszalon közel 30000 négyzetméteres telken épült 5000 négyzetméter beépítésével, melyből a bemutatótér 1200 négyzetmétert tesz ki. 10 állásos személyautó- és tehergépjármű-szerviz, és korszerű technológiát alkalmazó karosszériajavító műhely és fényező üzem is helyet kapott a komplexumban.

A kivitelezés során a vállalat kiemelt figyelmet fordított a környezetvédelemre: a fűtést a legmodernebb, leginkább környezetkímélő megoldás segítségével alakította ki. Az új épületben aerotermikus, hőszivattyús fűtő-hűtő rendszert alkalmaznak, mely a levegő hőenergiáját hasznosítva télen és nyáron is állandó hőmérsékletet biztosít a létesítmény teljes területén.

Az új szalon megnyitása a térség gazdaságára is jelentős hatással van. Az 1,5 milliárd forintos, országos szinten is jelentős beruházással a vállalat számos munkahelyet teremt, hiszen a meglévő 150 munkatárs mellett hamarosan további 15 fővel bővül az autós üzletág.

„Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 20 évben a JP Auto összesen több mint 6.500 darab új Mercedes-Benz autót értékesített, hiszen ezek a sikerek tették indokolttá a jászberényi beruházást. Az 1,5 milliárd forintból létrehozott komplexum a legújabb ékköve cégünknek és Jászberény városának is.” – mondta el Kovács Róbert, a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. ügyvezető igazgatója.

Hamarosan tehát újabb autóipari munkahelyek feltűnésére számíthatunk, addig is nézzük, milyen lehetőségeket kínál jelenleg Jász-Nagykun-Szolnok megye:

Érdemes megnézni a nagy autóipari beszállítók és gyártók hirdetéseit is, országszerte rengeteg lehetőséget találunk. Ha szívesen költöznénk, sok helyen biztosítanak lakhatást is. 

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is. Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

 

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu