Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szektoronként eltérő mértékben ugyan, de általánosan jellemző, hogy a cégek fontosnak tartják a munkahelyi körülmények javítását, olyan életterek kialakítását, amikben munkavállalóik könnyebben látják el feladataikat, szívesebben töltik munkaidejüket.

A költség központú gondolkodást felváltja az úgynevezett „well-being” szemlélet, ami szerint a munkahelyi körülmények jelentősen növelhetik a munkavállalók motivációját és a cég felé mutatott lojalitást. A modern, kreatív iroda terei pedig a munka ellátásához szükséges inspirációval szolgálhatnak.

Egyre fontosabb az inspiráló munkakörnyezet

 „Kijelenthető, hogy a munkaerőpiacon végbemenő folyamatok és a cégek fejlődése miatt az elmúlt időszakban kiemelt szemponttá vált a munkakörnyezet és munkakörülmények fejlesztése még akkor is, ha emiatt az irodabérlettel kapcsolatos költségek növekednek. A megfelelően átgondolt terek és a kreatív ötletek együttesen segítik a fluktuáció csökkentését, valamint a dolgozók azon érzését, hogy a munkahelyen töltött idő valóban egy második otthonra hasonlítson inkább, mint sem napi nyűgnek és fejfájásnak tűnjön.” – fejtette ki véleményét Szapáry Zsolt, a Robertson Hungary ingatlantanácsadó Senior Property Advisor kollégája.

Az új irodai terek fejlődése folyamatos és sokszínű. A klasszikus irodakialakítás már a múlté, így a szürke asztalok helyét átveszik a kreatív terek babzsákokkal, kényelmes bútorokkal, csalogató konyhával és otthonos helyiségekkel.

 

Érdemes megnéznünk a legfrissebb adminisztrációs, irodai munkákat, illetve keresgélnünk a marketing, média és PR területeire csábító álláshirdetések között is, és ne felejtkezzünk meg a belsőépítészi pozíciókról sem! De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is. Kérjünk hírlevelet és használjunk Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről, illetve töltsük le a mobil applikációt telefonunkra: Androidra ittiPhone-ra itt.

 

Készítette: Profession.hu

 A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala