Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A légitársaság 2025-re megkétszerezi méretét, ezzel számtalan új munkahelyet teremt. A légiközlekedési szakemberek toborzása folyamatos a vállaltnál, és mostantól a szakemberek képzésében is részt vállal a cég.

Diederik Pen, a Wizz Air ügyvezető alelnöke és üzemeltetési igazgatója bejelentette: kölcsönösen előnyös partnerségi megállapodás született a diszkont légitársaság valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Nyíregyházi Egyetem, a lengyelországi Chelm Állami Egyetem, az Észt Repülési Akadémia és a litván Vilnius Gediminas Műszaki Egyetem között.

Új perspektívák a repülőiparban - álláskeresés, szakma, karrier

Az együttműködés lehetővé teszi, hogy a cég minőségi felsőoktatási háttérrel rendelkező fiatal tehetségeket tudjon felvenni, az egyetemek pedig kiváló karrierlehetőséget biztosíthatnak általa hallgatóiknak. A diákok betekinthetnek majd az utasszállító pilóták mindennapjaiba, valamint a Wizz Air közvetlen hozzáférést biztosít a légitársaság felvételi folyamataihoz, segítve a legtehetségesebb kadétok első lépéseit karrierjük kezdetén

Lássuk, a héten mely területeken találhatjuk a legtöbb nyitott pozíciót:

Szakmunka: 3529 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 2547 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1399 álláslehetőség

Gyártás, termelés: 1368 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1059 álláslehetőség

Mérnök: 1048 álláslehetőség

Jelentkezzünk minél több helyre, és biztosan megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb állást. Növeljük esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést. De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, karrier, szakma, repülőipar, oktatás