Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos arról beszélt, hogy a legutóbbi felmérések szerint 20-25 ezres informatikus hiány uralkodik az országban, a digitálisan kvalifikált munkaerőhiány száma pedig 400 ezerre tehető.

A probléma megszüntetésére hozták létre a Digitális Jólét Programot, mely a magyar oktatási rendszer és a köznevelési rendszer digitális átalakítását célozza meg.

A program jóvoltából az oktatási rendszerből kikerülő fiatalok olyan tudásra tehetnek szert, ami segíti őket abban, hogy minél sikeresebben tudjanak a munka világában érvényesülni – fogalmazott a politikus.

Digitálisan fejlett munkavállalókat keresnek

A fentiek alapján jól érzékelhető, hogy a digitális világában érdemes elhelyezkedni. Körbenéztünk, hogy jelenleg milyen munkakörökbe keresik a megfelelő munkatársat IT programozás, Fejlesztés terén!

Adatbázisszakértő

IT tanácsadó, Elemző, Auditor

IT, fejlesztési vezető

Programozó, Fejlesztő

Projektmenedzsment

Rendszerintegrátor

Rendszertervező

Gyorsan nézzük meg a lehetőségeket, szűrjünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

Készítette: Khojaste

 A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala