500 új embert vesz fel a Tata

2017. április 21. Forrás: MTI

Hasznos: - + Nyomtat

Ötszáz új munkatárssal bővít a Tata Budapesten.

Önnek ajánlott állások

A Tata Consultancy Services (TCS) indiai szolgáltató központ 500 új munkavállalóval és ötezer négyzetméter új irodaterülettel bővíti kapacitását hazánkban - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a TCS irodaavatójának alkalmából rendezett sajtótájékoztatón.

Szijjártó Péter hozzátette, a TCS India legnagyobb IT vállalata, magyarországi központjában 1800 magasan képzett közgazdász, informatikus és fejlesztő dolgozik, több mint 10 százalékuk valamelyik felsőoktatási intézmény hallgatója. A tárcavezető szerint óriási verseny van Európában a beruházásokért: a nagy, csúcstechnológiát képviselő ázsiai vállalatokért küzd Nyugat- és Közép-Európa is.

500 új embert vesz fel a Tata

Prabal Datta ügyvezető igazgató elmondta: az új irodával inspiratív környezetet szeretnének kialakítani a munkavállalóknak, hogy sikeresek lehessenek a digitalizálódó világban, és a legjobban tudják hasznosítani tudásukat. Beszámolt arról is, folyamatosan alakítják ki az együttműködést az egyetemekkel, gyakornoki pozíciókat biztosítva, amelyek később munkahelyekké alakulhatnak.

A Tata által kínált állásokra itt jelentkezhet!

Az IT világában természetesen nemcsak Budapesten, hanem vidéken is érdemes elhelyezkedni, hiszen a cégek számára kulcsfontosságú ez a terület. Körbenéztünk, hogy jelenleg milyen munkakörökbe keresik a megfelelő munkatársat IT programozás, fejlesztés terén! Íme:

Adatbázisszakértő

IT tanácsadó, Elemző, Auditor

IT, fejlesztési vezető

Programozó, Fejlesztő

Projektmenedzsment

Rendszerintegrátor

Rendszertervező

Jelentkezzünk a fenti lehetőségekre vagy tartsuk a szemünket a friss álláslehetőségeken és pályázzunk új állásokra! Keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján itt.

Az is fontos, hogy szánjunk az alábbi beállításokra néhány percet, hogy utána mindig első kézből értesülhessünk: kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

 

Készítette: Khojaste K

                      A Profession.hu Facebook oldala

                      A Profession.hu Instagram oldala

    A Profession.hu Google+ oldala

 

    Címkék: IT, digitális világ, új munka, fejlesztés, technológia, számítástechnika

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu