Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Korábbi cikkünkben már tudósítottunk arról, hogy több munkatársra van igény az építőiparban és munkaerőhiánnyal érintett területek között találjuk az építőipart, ahol építőipari szakmunkásokat keresnek és a vendéglátást, ahol szakácsot és felszolgálót nehéz találni.

A múlt héten Homolya Róbert, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára arról tájékoztatott, hogy mintegy 3000 milliárd forint jut útépítésre és útkorszerűsítésre a következő években, az idén több mint 1200 kilométer út újulhat meg. A tavaly elfogadott közútfejlesztési koncepciója értelmében pedig a jelenlegi 1450 kilométernyi gyorsforgalmi út mellé 2022-ig további több mint 900 kilométer autópálya, autóút vagy E-jelű út (európai közúti főútvonal) épül.

Több munkalehetőség várható az építőiparban! - szakma, karrier, fizetés

Már megkezdődött az útépítés Hatvan és Salgótarján között, lerakták az M44-es autópálya alapkövét és átadták a Szolnokra vezető gyorsforgalmi út munkaterületét. Az idei tervekben szerepel az M30-as autópálya Miskolc és Tornyosnémeti közötti szakasza, a Csorna-Sopron közötti M85-ös gyorsforgalmi út, valamint a Körmendet Rábafüzessel összekötő kétszer egy sávos út megépítése.

Az építőiparban továbbra is nagy igény a jó szakemberekre, amelyet a fenti fejlesztések és beruházások is aláhúznak. Amennyiben jártasak vagyunk ezen a területen, érdemes szétnézni, milyen munkaköröket ajánlanak máshol és mennyi fizetést kínálnak ezért. Könnyen kiderülhet ugyanis, hogy ha körbenézünk a lehetőségek között, jobbat találunk a jelenlegi munkánknál.

Mai cikkünkben összefoglaljuk a héten aktuális építőipari állásokat munkakörök szerint csoportosítva:

Szakmunka: 33 álláslehetőség

Építőipar, Ingatlan: 28 álláslehetőség

Gyártás, Termelés: 19 álláslehetőség

Mérnök: 17 álláslehetőség

Fizikai, Segéd, Betanított munka: 17 álláslehetőség

Értékesítés, Kereskedelem: 16álláslehetőség)

Adminisztráció, Irodai munka: 12 álláslehetőség

Marketing, Média, PR: 10 álláslehetőség

Az összes munkakör, lakhely szerinti bontás és további keresési szempont szerint itt tudunk böngészni az aktuális építőipari állások között.

Ne várjunk vele, nézzük át a fenti lehetőségeket, hiszen ezen a héten több mint 100 új munkatársat keresnek. A jövő héten lehet, hogy még többet. Ne maradjunk le róla! Pályázzunk minél több helyre, töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma