Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Magasabb bérek, több és jelentősebb beruházás, informatikai fejlesztés, új technológiák: ezek javíthatják a cégek termelékenységet – fejtette ki Balatoni András, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója egy budapesti sajtóbeszélgetésen.

A szakember szerint a vállalati problémák abban mutatkoznak meg, hogy a kisebb vállalatok nem tudnak elég jól növekedni, így a mikrovállalkozásból nehezen lesz kisvállalkozás, a kisvállalkozás pedig nehezen lép át a középvállalati kategóriába, emiatt nem nő eléggé a termelékenység, hisz a cégek csak bizonyos méret elérésekor lesznek hatékonyabbak, termelékenyebbek.

Gond az is, hogy a mikrovállalkozásoknak kezdetben magas a beruházási rátájuk, de utána keveset ruháznak be. Ha viszont nem tudnak megfelelően nőni, és az eggyel nagyobb vállalati kategóriába kerülni, akkor egy idő után beköszönt a se beruházás, se növekedés időszaka, emiatt fontos, hogy a gazdaságpolitika ezeket a vállalkozásokat kedvező feltételű hitelekhez, illetve európai uniós forrásokhoz juttassa - elemezte a helyzetet.

IT fejlesztői állások

Balatoni András arra is rámutatott, hogy egyre inkább elvárás lesz az is, hogy ne az olcsó munkaerőre épülő gazdasági szektorok bővüljenek, hanem a magasabb hozzáadott értéket előállító, humán tőkét igénylő szektorok kerüljenek előtérbe. 

A fentieket továbbgondolva jól érzékelhető, hogy az IT világában továbbra is érdemes elhelyezkedni, hiszen a cégek kulcstényezője ez a terület. Körbenéztünk, hogy jelenleg milyen munkakörökbe keresik a megfelelő munkatársat IT programozás, Fejlesztés terén!

Adatbázisszakértő: 29 álláslehetőség

IT tanácsadó, Elemző, Auditor: 68 álláslehetőség

IT, fejlesztési vezető: 26 álláslehetőség

Programozó, Fejlesztő: 376 álláslehetőség

Projektmenedzsment: 108 álláslehetőség

Rendszerintegrátor: 21 álláslehetőség

Rendszertervező: 31 álláslehetőség

A fenti listát az itt aktuálisan meghirdetett állások száma alapján rendeztük sorrendbe.

Gyorsan nézzük meg a lehetőségeket, szűrjünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

 

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma, IT